Advalorem

Weboldal egyedi CRM rendszerrel

Irány a weboldal
naptár
Ekkor készült
2018. január
Advalorem planet
Advalorem Header
Kihívás

Az Advalorem csapata Konferenciák szervezésével, lebonyolításával foglalkozik.Sokszor több konferencia, több helyszínen, és különböző hozzáadott értékekkel. Rendszerünkkel segítettük munkájukat, hogy adminisztrációjuk könyebb, átláhatóbb, repertoárjuk bedig bővebb legyen.

Megközelítés

Egy olyan rendszerre volt szükségük, mely segítségével nyomon tudják kövezni, hogy ki melyik konferenci után érdeklődik, hol, mire történt vásárlás. Majd ezek után a konferencián is számos új lehetőséget építettünk be nekik.

Megoldás

Egy olyan rendszert állítottunk nekik össze, mely konferenciánként külön álló,de mégis egyben van minden.

Rendszeren keresztül fel tudnak építeni egy komplett konferenciát bemutató landing page -et, majd a potenciális érdeklődőket különböző hozzáférési szintenként külön külön ajánlatok alapján egy webshop modul segítségével automatikusan a jegy vásárlásig, de akár a szállás kiválasztásáig el tudnak kisérni.

A konferencia helyszínén is számos könnyítéssel segítetjük munkájukat. A beléptető rendszert követően a konferencia alatt aká kérdéseket tudnak applikáción keresztül feltenni az előadónak, mely egy kivetítőn kersztül megjelenik, de akár szavazást is le tudnak bonyolítani.

Feladatok
Tartalomkezelés icon
Tartalomkezelés
Árukezelés icon
Árukezelés
Rendeléskezelés icon
Rendeléskezelés
E-mail sablonok icon
E-mail sablonok
Qr Code használat icon
Qr Code használat
Beléptető rendszer icon
Beléptető rendszer